Hi Ondernemer,

Hoe zou het voor je zijn, wanneer je een aanbod doet via je mailinglijst of op Instagram en er reageren meteen drie mensen positief om het te kopen?

Herken je dat?

Of is het vaker zo dat jij een aanbod lanceert voor een geweldige nieuwe dienst maar er reageert niemand op. Mensen zijn enthousiast over je ideeën maar het leidt nog niet naar een grote omzet. Je krijgt het gevoel dat niemand op je zit te wachten en dat je het verkeerde vak gekozen hebt.

Ik geloof dat jij als expert niet in het verkeerde vak zit, maar dat nu nog te weinig mensen weten wie jij bent en wat jij te bieden hebt. De mensen die dat vooral moeten weten zitten in jouw doelgroep.

Jouw aanbod spreekt een groep mensen aan die we jouw ideale klant noemen. Deze klant heeft een probleem, voelt een bepaalde pijn en daar heb jij de oplossing voor.

Om deze klant te kunnen bereiken zul je haar eerst beter moeten leren kennen. Wanneer je dan een compleet profiel hebt van wie er op jou zit te wachten ga je kijken hoe je jouw aanbod op deze klant kunt afstemmen.

Je weet welke toon je moet gebruiken in je tekst en video en dat je vaak zult moeten herhalen voordat jouw volger overgaat tot aankoop van jouw aanbod.

Echt verbindin maken met je ideale klant -- 10 tips - Aurélie Veltema van AVUE

Ik ben Aurélie Veltema, communicatie strateeg met een achtergrond in communicatie en event management. Met mijn bedrijf help ik ondernemende vrouwen die regelmatig aan paniek marketing doen.

Wanneer zij een mooi aanbod hebben halen ze alles uit de kast om zichtbaar te zijn en hun aanbod te delen. Daarna is het weer 3 maanden stil. Hiermee ben je niet consistent zichtbaar bij je doelgroep en kan jouw ideale klant lastig kiezen voor jou.

Mijn Cadeau aan jou is een eerste stap naar jouw eigen, heldere en eenvoudige communicatie strategie. In dit e-book deel ik 10 tips met je waarmee jij je communicatie kunt aanscherpen, plannen en kunt inzetten om je ideale klant voor jou te laten kiezen. De stappen vormen de basis voor consistente zichtbaarheid naar jouw doelgroep, wanneer je doelgroep je eenmaal kent en vertrouwd, gaat dat zeker leiden naar meer omzet.

Lees het e-book en wanneer jij merkt dat jij graag door wil gaan om jouw communicatie efficiënter in te zetten, boek dan een gratis adviesgesprek met mij in om door te praten. Ik selecteer elke maand 2 ondernemers met wie ik verder plannen maak voor hun eigen communicatie strategie. Je vindt de link in het e-book en op https://avue.nu.

Liefs,
Aurélie

10 tips om écht verbinding te maken met je ideale klant.

Je hebt een mooi aanbod waarmee je echt de diepte in gaat om dat probleem te analyseren en een blijvende oplossing te bieden. Echter, je loopt vast op hoe jij dat mooie aanbod kan overbrengen aan jouw ideale klant.

Door een heldere en eenvoudige communicatie strategie toe te passen op jouw business, kun jij je doel bereiken. Hierbij mijn cadeau om écht verbinding te maken met jouw ideale klant en mijn e-book met hierin 10 tips!

Aurélie Veltema van AVUE - deelneemster Back to Work actie _ Zichtbaar Netwerken (1)

Aurélie Veltema

Dit cadeau wordt mede mogelijk gemaakt door Aurélie Veltema. Neem eens een kijkje op de website en benader haar gerust als je meer wilt weten.