Hi Ondernemer,

Beheer jij je eigen website?

Als cadeau voor de Back to Work actie heb ik voor jou een super praktisch handboek met onmisbare tips voor het inrichten van de belangrijke pagina’s van je website. Je gaat aan de slag met een aantal checklisten om de belangrijkste pagina’s op je website zo sterk en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

Ik begrijp dat het voelt als een kleine stap in de richting van je website, maar dit is waarom het veel grotere stap is dan je misschien denkt. Maar dat valt best mee. Het betekent namelijk dat:

  • Je bereidt bent om nu écht goed aan de slag te gaan met je website om serieuze klanten aan te trekken
  • Je bent mega enthousiast over de mogelijkheden die je met je website (denk aan het automatiseren van je e-maillijst, het automatisch laten afrekenen, het uitgebreid kunnen verkopen van je product/dienst, is toch fantastisch?)
  • Je bent slim genoeg om te weten dat je website hét meest belangrijke onderdeel van je onderneming is en dat je met social media alleen het écht niet gaat redden.

Zie je wel? Het is echt een grote stapt die je zet.

En na het helpen van tientallen ondernemers om hun website op te zetten en vorm te geven, kan ik zeggen dat je met een website heel veel processen kunt automatiseren en je volledig de regie hierover kunt houden. Iets wat je met social media niet hebt.  

Onmisbare website tips - Cheryl Porcelijn - deelnemer Back to Work _ Zichtbaar Netwerken

Voor nu, wens ik je heel veel plezier en succes met mijn e-book  “Onmisbare tips & tricks voor je WordPress Website”.

Groetjes! Cheryl – Web & Branding Designer

Cprecision

P.S. van 7 t/m 11 oktober geef ik mijn gratis challenge “bouw een sterk merk waar men geen genoeg van krijgt”. Ben jij klaar om nu écht eens een goede branding op te zetten, die jouw ideale klanten trekt en je emotioneel geconnect bent? Doe dan mee!

Onmisbare tips & tricks voor
jouw WordPress website

Tips om de belangrijkste pagina’s gebruiksvriendelijk te maken. Je leert de basisprincipes van een website. Een website heeft bepaalde “regels”. Als je een gebruiksvriendelijke website wilt, kun je dat met die regels realiseren.

Vandaar ook mijn gratis e-book met tips en tricks om jouw (belangrijke) pagina’s goed in te richten!

Cheryl Porcelijn van Cprecision - deelneemster Back to Work actie _ Zichtbaar Netwerken (10)

Cheryl Porcelijn

Dit cadeau wordt mede mogelijk gemaakt door Cheryl Porcelijn van Cprecision. Neem eens een kijkje op de website en benader haar gerust als je meer wilt weten.