Hi Ondernemer,

Hoe bevalt het om al die cadeaus te ontvangen? Ik vind het echt geweldig, hopelijk jij ook!

Zeg eens eerlijk, ben jij ons, Zichtbaar Netwerken, tegengekomen op Instagram?

Een dikke vette JA mag ik hopen? Want Martiena en ik hebben er bewust voor gekozen om alleen Instagram in te zetten voor ZN (Zichtbaar Netwerken). Natuurlijk kan het zijn dat je ons toch via via op andere Social Media kanalen bent tegengekomen. Dit kan zijn doordat mensen onze berichten hierop hebben gedeeld. Maar ZN is puur en alleen te vinden op Instagram als Social Media kanaal en verder kan je ons vinden op Pinterest.

We kunnen alle ballen hoog houden, maar we hebben beide ook nog onze eigen onderneming te runnen! We doen ZN er echt bij om andere een podium te bieden, dus wij zeggen altijd dat we hier vrijwilligerswerk doen 😉

Maar over Instagram gesproken… gebruik jij Instagram al zakelijk? Dus een ‘normaal Instagram account’ aangemaakt en deze vervolgens omgezet naar ‘zakelijk gebruik’? Zet jij daarmee je Instagram ook echt volledig in?

Het is voor ons als ondernemer belangrijker dan ooit om op te vallen op Social Media. Toch?

Daarvoor heb ik TopGemerkt in het leven geroepen. Want zeg ook eens eerlijk, je wilt nu toch eenmaal ‘zichtbaar’ zijn op Social Media? Gezien en gehoord worden?

Vergis je niet, en daarmee wil ik je niet ontmoedigen, maar je zal hard moeten werken om jezelf en je bedrijf onder de aandacht te brengen. Zichtbaarheid heb je niet binnen een dag opgebouwd. Wees reëel, want aan zichtbaarheid zal je áltijd moeten blijven werken én in beweging moeten houden.

De ultieme instagram checklist in 11 stappen - Mariska Huijnen - deelnemer Back to Work _ Zichtbaar Netwerken

Hiermee help ik ondernemers om zichzelf écht te tonen op dé manier zoals ze zijn. Geen maskers op of rare fratsen uithalen om jezelf maar niet in die online schijnwerpers te zetten. Want we doen nou eenmaal zaken met mensen en daarom willen we ook dé persoon achter het bedrijf leren kennen. Dit door het opzetten van onder andere een consistente uitstraling door te voeren voor Social Media, content creatie, blogs en website.

Hiermee help ik ondernemers met het opzetten van merkherkenning, zichtbaarheid creëren vanuit je ware ik/intentie waarmee uiteindelijk die klanten gaan komen.

(T)opgemerkt staat voor ‘gezien worden’ met je bedrijf en Gemerkt staat voor ‘gehoord worden’. Maar alles via de 3 fantastische letters van TOPgemerkt. TOP staat voor wees: Transparant, Open en Persoonlijk.

Als cadeau voor deze ‘Back to Work’ actie krijg je geheel gratis mijn gids ‘de ultieme Instagram checklist in 11 stappen’. Want, jij wilt gezien en gehoord worden op deze fijne en fantastische tool: Instagram 😉

Hoe zou het zijn als je ontdekt hoe gemakkelijk het is de perfecte Instagram post te maken en je Instagram profiel altijd professioneel en up to-date te hebben?

Dat dacht ik al, heel fijn natuurlijk!

Heel veel plezier ermee en laat me gerust weten als je er wat aan hebt gehad!

Liefs,
Mariska

Je Instagram profiel altijd professioneel en up to-date hebben?

Download deze ultieme checklist voor Instagram berichten en profiel.
Op deze manier kun je de vooruitgang van je post vergelijken en zie
je hoe jij jouw Instagram verbetert!

Download dan nu meteen jouw ultieme Instagram checklist cadeau…

Mariska Huijnen van TopGemerkt - deelneemster Back to Work actie _ Zichtbaar Netwerken (11)

Mariska Huijnen

Dit cadeau wordt mede mogelijk gemaakt door Mariska Huijnen van TopGemerkt. Neem eens een kijkje op de website en benader haar gerust als je meer wilt weten.