Hi Ondernemer,

Je kent het wel; je gaat naar de Kamer van Koophandel om je bedrijf in te schrijven, je hebt een coole handelsnaam bedacht, Moneybird en Mailblue heb je ingesteld en dan komt het echte werk eraan. Je klanten lopen met je weg en je hebt nog geen enkele klacht gehad. Good for you!

Helaas ligt een conflict of klacht altijd op de loer. En nu wil ik je niet bang maken met allerlei juridische termen en enge scenario’s maar het is wel belangrijk om hier eens over na te denken. Daarom ben ik blij dat je deze zomerse back-to-work actie meedoet en mijn weggever cadeau krijgt!

In dit e-book ’Think Legal’ ga ik je namelijk vertellen waarom het belangrijk is om jouw juridische fundament goed op orde te hebben, denkend aan:

  • de algemene voorwaarden;
  • een overeenkomst van opdracht;
  • de privacyverklaring;
  • het sturen van facturen;
  • intellectueel eigendomsrecht en;
  • de cookiewet komen allemaal voorbij.

Ik leg je uit waarom het belangrijk is om je algemene voorwaarden op maat te laten opstellen, waarom jouw facturen in orde moeten zijn en wat dat intellectuele eigendomsrecht nu eigenlijk is en hoe je eraan komt.

Think Legal - 7 redenen waarom je jouw juridische fundament op orde moet zijn - Esmeralda Versnel - deelnemer Back to Work _ Zichtbaar Netwerken

In het e-book ‘Think Legal: 7 redenen waarom je juridische fundament op orde moet zijn’ geef ik je tips, scenario’s en de gevolgen wanneer je íets niet goed geregeld hebt. Ik vind het namelijk belangrijk dat je in ieder geval van deze 7 onderwerpen op de hoogte bent en er over nadenkt hoe jij dit in jouw bedrijf geregeld hebt, om conflicten te voorkomen.

Mocht je nog vragen hebben over de 7 tips uit het e-book wil ik je bij deze een gratis legal call van 30 minuten aanbieden. Stuur me even een mailtje of berichtje via social media en dan plannen we het gesprek in.

Liefs,
Esmeralda

Ben jij klaar om 'Think Legal' te gaan?

Wat is een juridisch fundament? Denk daarbij aan het opstellen van algemene voorwaarden, het 100% AVG-proof maken van jouw bedrijf, het opstellen van contracten en juridische documenten.

Ik ben van mening dat je als ondernemer van alle juridische
aspecten van het ondernemen op de hoogte moet zijn.

Esmeralda Versnel van Veritas Advies - deelneemster Back to Work actie _ Zichtbaar Netwerken (12)

Esmeralda Versnel

Dit cadeau wordt mede mogelijk gemaakt door Esmeralda Versnel van Veritas Advies. Neem eens een kijkje op de website en benader haar gerust als je meer wilt weten.