Hi Ondernemer,

Vind jij het soms ook zo lastig om gave teksten op papier te zetten die resultaten opleveren?

Als iemand aan mij vraagt wat ik doe, dan antwoord ik dat ik ondernemers help om hun verhaal zo origineel mogelijk op papier te zetten.

Maar wat ik eigenlijk wil zeggen is… Ondernemer wordt wakker!

Schrijven is een van de belangrijkste onderdelen van je bedrijf.

Alleen met woorden die emotioneel verbinden, trek jij je potentiële klanten over de streep en ben je in staat een succesvol bedrijf neer te zetten.

Welke emotie kan jij toevoegen aan jouw teksten?

85 woorden die je beter niet kan gebruiken - Susan Wind - deelnemer Back to Work _ Zichtbaar Netwerken

In mijn dagelijkse leven geef ik trainingen en workshops om schrijven voor ondernemers makkelijk te maken. Ik ben gek van templates en eenvoudige toepasbare stappenplannen.

Naast mijn trainingen en workshops geef ik 1 op 1 coaching aan mijn klanten om uit te pluizen voor wie ze schrijven of wat ze hier te doen hebben op deze planeet, want alleen dan schrijf ik de beste teksten.

Als ik niet schrijf of coach, ben ik elke dag een slaaf van mijn stappenteller en tel driftig elke avond mijn Weight Watch punten in de hoop dat ik niet teveel heb gegeten, of te veel lekkere cappuccinonootjes heb gedronken met mensen die mij inspireren. Elke zaterdag sta ik fanatiek juichend langs de kant van de lijn mijn zoon aan te moedigen en train ik maandelijks newbie therapeuten hoe ze kunnen werken met hun intuïtie en energievelden.

Dat is wel even wat anders, maar speciaal voor jou heb ik mijn nieuwe e-book afgerond, dus je hebt zowat dé primeur!
Als cadeau geef ik je mijn e-book met maar liefst  85 woorden die je tekst verprutsen + 39 magische woorden die wél werken’.

Heel veel plezier met schrijven, en anders… dan weet je mij te vinden, dan schrijven we samen teksten vanuit verbinding!

85 woorden die je tekst verprutsen + 39 magische woorden die wél werken.

Ik spreek dagelijks ondernemers die worstelen met het schrijven van teksten. Ze missen de creativiteit en/of kampen regelmatig met een ‘writersblock’.

Met als gevolg dat ze terugvallen op de automatische piloot en gebruiken woorden die je zo vaak aantreft dat ze niets meer zeggen. Dus hierbij mijn e-book speciaal voor jou!

Susan Wind van New Energy 4 you - deelneemster Back to Work actie _ Zichtbaar Netwerken (13)

Susan Wind

Dit cadeau wordt mede mogelijk gemaakt door Susan Wind van New Energy 4 You. Neem eens een kijkje op de website en benader haar gerust als je meer wilt weten.

New Energy 4 You – Susan Wind
info@newenergy4you.nl 
www.newenergy4you.nl