Hi Ondernemer,

Ik hoop dat je een fijne vakantie hebt gehad waarin je weer opgeladen bent, zodat je met rust, energie en vertrouwen weer aan de slag kunt in je bedrijf. Speciaal voor jou heb ik een meditatie/visualisatie opgenomen, zodat je weer voelt waar je het voor doet. Het is heel belangrijk om hier regelmatig op af te stemmen.

Want het is niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Een eigen bedrijf gaat naast o.a. plezier en voldoening, samen met onzekerheden, stress, zoeken naar een juiste balans tussen werk en privé. Zoeken naar hoe je meer energie krijgt i.p.v. dat het je energie kost. En wat denk je van die belemmerende gedachten als: Wie zit nu op mij te wachten? Of: ben ik wel goed genoeg?

Ik heb mezelf een tijd gevangen gevoeld in mijn eigen bedrijf. Ik was alleen maar bezig met mijn klanten en volgers. Wat op de voorgrond stond was de vraag hoe ik het zo goed mogelijk voor hen kon doen. En daarna kwam ik. Een oud patroon wat weer zichtbaar werd. Ik heb me namelijk altijd weggecijferd en aangepast aan anderen.

Maar goed… Wie is het allerbelangrijkste? Als het met jou als ondernemer niet goed gaat, kun je onmogelijk jouw missie goed uitdragen en beleven.

Daarom heb ik een meditatie voor jullie ingesproken wat je weer bij het gevoel brengt waar je het allemaal voor doet. En dan bedoel ik niet alleen je missie, maar ook wat jouw verlangens zijn achter jouw bedrijf.

Waar doe je het voor? Hoe ziet jouw leven eruit als je bedrijf een succes is! Wie ben je dan? Wat doe je dan? Welke waardes leef je na? Wat is echt belangrijk voor jou?

Door je daarmee te verbinden, geeft het je de motivatie en focus om door te gaan. Want we ‘moeten’ volhardend doorzetten, ook als het lastig wordt.

Meditatie en visualisatie - Els van Dongen - deelnemer Back to Work _ Zichtbaar Netwerken

Mijn voorbeeld: Naast mijn missie om anderen te helpen om weer vol vertrouwen te kiezen voor zichzelf, heb ik ook een verlangen achter mijn bedrijf. Ik wil in dit leven nog meer leren over vertrouwen en meer vrijheid ervaren. Ik zou max 4 dagen willen werken per week, zodat ik alle tijd heb om van mijn boshuis te genieten en ik samen met mijn man regelmatig weekendjes weg kan met de camper.

Ik zou ook elke zomer 2 maanden vrij willen zijn. Ik zie ons een mooie reis maken naar Alaska, IJsland en Schotland. Ik ervaar overvloed in liefde, geld en energie en blijf mensen inspireren met mijn kennis en eigenwijsheid.

Als ik hieraan denk dan weet ik waar ik het voor doe. Ik verbind me hier dagelijks mee.

Gun jij jezelf 10 minuten om naar deze visualisatie te luisteren waarbij jij in gaat checken in jouw verlangen? En gun je je daarna nog minimaal 30 minuten om stil te staan bij de verdiepingsvragen die ik daarna stel zodat je nog een stap dichterbij je verlangen komt? Download dan hier mijn cadeau voor jou. Ik wens je een prachtig en zinvol leven wat werkelijkheid gaat worden.

Liefs,
Els

Meditatie en visualisatie

Ontdek wie je werkelijk bent en waar jij naar verlangt. Leer hoe je jouw hartverlangen kunt manifesteren, zodat je weer voelt waar je het voor doet.

Els van Dongen

Dit cadeau wordt mede mogelijk gemaakt door Els van Dongen. Neem eens een kijkje op de website en benader haar gerust als je meer wilt weten.

Els van Dongen - deelneemster Back to Work actie _ Zichtbaar Netwerken (2)