Hi Ondernemer,

Heb jij weinig bezoekers op je website? Een lagere omzet dan je zou willen? En/ of een website die niet op pagina 1,2,3 staat met Google? Dan heb ik nu een cadeautje voor jou. Jij krijgt gratis toegang tot het e-book SEO voor beginners.

Want ook al heb je de mooiste website, zonder bezoekers zul je weinig bereiken. SEO (Search Engine Optimization) is een goede en gratis manier om meer bezoekers te krijgen naar je website.

Door een hoge zoekpositie te halen in Google (de grootste zoekmachine), wordt je website immers zichtbaar voor vele potentiële bezoekers die weer klanten kunnen worden en je omzet flink kunnen laten stijgen.

 

In dit e-book komt aan bod:

  • Hoe je een zoekwoordenonderzoek doet;
  • Hoe je een optimale SEO-blog schrijft;
  • De beste tips om aan linkbuilding te doen;
  • Hoe je SEO inzet voor meer bezoekers uit Social Media;
  • En nog veel meer handige SEO-tips.
SEO voor beginner - Iris Rutte - deelnemer Back to Work _ Zichtbaar Netwerken

Het E-book bevat geen technische termen, maar bruikbare tips die je direct kan toepassen.

Heb je na het lezen nog vragen over SEO, mail dan gerust naar info@irisrutte.nl.

Liefs,
Iris

Gratis SEO E-book: het ultieme stappenplan!

Vaak is je website het eerste contact met je doelgroep en potentiële klanten, daarom is het van belang dat je website een goede uitstraling heeft, gebruiksvriendelijk is en ook nog eens klanten oplevert. 

De meest gestelde vraag van ondernemers is dan ook: hoe kom ik met mijn website hoger in Google? Hiervoor heb ik speciaal mijn SEO E-book als cadeau voor jou! 

Iris Rutte

Dit cadeau wordt mede mogelijk gemaakt door Iris Rutte. Neem eens een kijkje op de website en benader haar gerust als je meer wilt weten.

Iris Rutte - deelneemster Back to Work actie _ Zichtbaar Netwerken (3)