Hi Ondernemer,

Wat leuk om via deze actie van Zichtbaar Netwerken met jou in contact te komen! Mijn naam is Karin Ockhuysen. 

Ik heb een achtergrond in de (organisatie)psychologie en heb jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt. Toen ik niet meer blij werd van het bedrijf ( en van mijzelf 😉) ben ik mij verder gaan specialiseren in (talent)ontwikkeling. Als ‘strengths coach’ begeleid ik ondernemers in het bouwen van een persoonlijk en sterk merk. Wat komt daarbij kijken?

  • Het zien en waarderen van jouw unieke talenten. Dat heeft niks te maken met kennis of vaardigheden. Het gaat om jouw unieke manier van denken, doen en voelen die jou anders maakt dan alle anderen die min of meer hetzelfde doen. Dat wat jou ‘jou’ maakt.  Hier ligt de sleutel naar jouw unieke en persoonlijke ‘merk’. Naar vertrouwen, helderheid en richting.
  • Het creëren van de omstandigheden waarin jij op je best bent. Wat voor de één werkt, werkt niet voor de ander. Waar de één laaiend enthousiast van wordt, loopt de ander compleet op leeg. Wanneer jij weet onder welke omstandigheden jij floreert, is een kleine aanpassing vaak al voldoende om leuker, makkelijker of effectiever te  werken.
  • Het bepalen van jouw ideale aanpak, diensten, producten en klanten. Zodat deze helemaal zijn geënt op dat wat jou onderscheidend en uniek maakt. Zo kan jij meer doen van dat waar jij het allerbeste in bent. En klanten weten precies waarom ze voor jou moeten kiezen. Niet om jouw mooie website of product, maar om de waarden die alleen jíj ze kan bieden!
Ondernemersquiz - Karin Ockhuysen - deelnemer Back to Work _ Zichtbaar Netwerken

Mijn cadeau in deze Back-to-work-actie is vooral dat het een keer helemaal over jou mag gaan. Over dat waar jij blij van wordt en hoe je dat meer of vaker kan doen. Zodat jij als ondernemer dichtbij jezelf kan blijven en met plezier en resultaat ‘jouw ding’ kan doen.

Speciaal voor deze actie van Zichtbaar Netwerken heb ik een online test ontwikkeld. Deze is gebaseerd op de Clifton Strengths, een gevalideerde talentmeting die is gericht op het ontdekken van jouw sterktes.

Wat kun je verwachten van deze online ondernemerstest?

  • Zicht op jouw geheime wapen als ondernemer
  • Tips om de omstandigheden te creëren waarin jij op je best bent
  • Opdrachten om jouw geheime wapen gerichter in te zetten, voor jezelf en jouw klanten!
  • Heb je de test ingevuld? Dan ontvang je ook mijn digitale werkboek ‘ondernemen vanuit jouw talent’.

Heel veel plezier met de test! Ik vind het erg leuk om een reactie van je te krijgen en jouw vragen te beantwoorden!

Groet,
Karin

 

Online ondernemerstest!

Leer  jouw geheime wapen als ondernemer ontdekken! Zodat jij als ondernemer dichtbij jezelf kan blijven en met plezier en resultaat
‘jouw ding’ kan doen. 

Deze is gebaseerd op de Clifton Strengths, een gevalideerde talentmeting
die is gericht op het ontdekken van jouw sterktes.

 

Karin Ockhuysen - deelneemster Back to Work actie _ Zichtbaar Netwerken (4)

Karin Ockhuysen

Dit cadeau wordt mede mogelijk gemaakt door Karin Ockhuysen. Neem eens een kijkje op de website en benader haar gerust als je meer wilt weten.