Hi Ondernemer,

Webinars! Deze korte training (met checklist!) gaat je enorm helpen.

“Alleen maar verkooppraatjes….”
“Zo saai dat je erbij in slaap valt ….”
“Altijd problemen met beeld of geluid….”
“Mij te ingewikkeld….”
“Ik heb niets met techniek…”
“Ik durf niet goed in beeld….”

Dat zijn een aantal vooroordelen en belemmeringen die ik regelmatig tegenkom als ik het woord WEBINARS laat vallen.

Daar word ik altijd een beetje droevig van, want zelf ben ik een enorme fan van deze tool om kennis te delen. En daarin sta ik niet alleen.

Sinds wij ons eerste webinar gaven (dat is alweer bijna 20 jaar geleden!) heeft het medium een enorme vlucht genomen.

Training en checklist profesionele webinar - Leonie Bruning - deelnemer Back to Work _ Zichtbaar Netwerken

De techniek is inmiddels zo verbeterd dat het gebruik van de tool super eenvoudig is geworden. En ja, het is niet meer en niet minder dan een tool, een hulpmiddel. Wat je er mee doet en hoe je er mee omgaat, bepaalt het succes. Het is een van de krachtigste middelen die je ter beschikking hebt om kennis te delen of je product/dienst in de markt te zetten.

Wat is het jammer als jij je laat tegenhouden door je eigen vooroordelen en angsten. Ik wil je graag helpen om daar mee af te rekenen.

Sta je daar voor open? Zou jij stiekem, diep in je hart, ook best van tijd tot tijd een webinar willen geven? En dan eerst in besloten kring oefenen voordat je echt live gaat?

De eerste stap is het volgen van een korte training waarin je leert hoe je de juiste webinar software kiest (daar kun je zelfs al gratis mee beginnen) en alle do’s en dont’s voor een professionele presentatie.

Daarna kun je de checklist downloaden. Dat is een document waarin bijna van minuut tot minuut staat beschreven wat je moet doen. Van de voorbereiding tot en met de follow-up.

Heel veel succes gewenst!

Liefs,
Leonie

Het geven van een professioneel webinar.

Webinars zijn een enorm krachtige manier om een online training te verzorgen. Daarnaast kun je ze inzetten voor marketing doeleinden.

Maar het geven van een professioneel webinar is niet vanzelfsprekend. Daarom geef ik je de training en checklist kosteloos ter beschikking!

Leonie Bruning

Dit cadeau wordt mede mogelijk gemaakt door Leonie Bruning van eLearning. Neem eens een kijkje op de website en benader haar gerust als je meer wilt weten.

Leonie Bruning van eLearning - deelneemster Back to Work actie _ Zichtbaar Netwerken (5)