Hi Ondernemer,

Wat vind ik het gaaf dat jij meedoet aan deze ‘Back to Work’ actie van Zichtbaar Netwerken. Dat laat meteen zien hoe ambitieus en leergierig je bent. Toch geweldig als je bedenkt dat er zoveel ondernemers meedoen die jouw een cadeau te geven!

Nu we het toch over ondernemers hebben, wat voor ondernemer ben jij? Durf jij jezelf bijvoorbeeld al een ondernemende expert, deskundige of specialist te noemen? Of sta jij nu nog liever in je comfortzone en noem jij jezelf gewoon ondernemer?

Wat belangrijk is dat je hetgeen kiest dat op dit moment het beste bij je past. Wanneer je de expert status claimt, maar je voelt jezelf niet zo, dan kom je niet geloofwaardig over. Het publiek, luisteraar, kijker, volger of doelgroep prikt hier feilloos door heen en weet dat jij een rol speelt.

Je echtheid is zo ontzettend belangrijk! Dit kan precies de reden zijn waarom je potentiële klant voor jou kiest! Als presentatiecoach begeleid ik de meeste verder met echt zichzelf te presenteren. Dit is ook meteen de reden waarom ik de E.C.H.T. methode heb ontwikkeld.

Uiteraard staat de E voor Echtheid. Hoe echt ben jij jezelf op het podium, in een video of podcast of gewoon op social media? Zien zij echt de persoon achter jouw bedrijf? Durf jij ook al bewust contact te maken, wat straalt je houding uit of hoe breng jij je boodschap over door het inzetten van je tekst?

In mijn cadeau aan jou, ga ik je meenemen in deze methode, zodat jij vandaag al aan de slag kan gaan met je eigen bewustwording. Ook al sta je niet direct op het podium, je bent wel op social media, je website en jezelf over dag aan het presenteren.

25 presentatietips - Martiena de Graaf - deelnemer Back to Work _ Zichtbaar Netwerken

Stap uit je eigen schaduw en ga schitteren als dé ondernemende expert!

Als presentatiecoach bij Echt Presenteren begeleid ik ondernemende experts die zichzelf echt ‘op en top’ willen presenteren op het podium, in een video of tijdens het inspreken van een podcast. Nu met Echt Trainen gaan we de verdieping in om zelf ook workshops of trainingen te organiseren. Echt super vet om deze groeiprocessen van dichtbij te mogen meemaken.

Succes en vooral veel plezier met het uitpakken van alle cadeaus tijdens deze ‘Back to Work’ Actie!

Liefs, Martiena

Jezelf E.C.H.T. Presenteren – 25 Presentatietips

Ontdek hoe de E.C.H.T. methode ook jou gaat verder gaat helpen met meer zelfvertrouwen, je boodschap overbrengen, interactief te communiceren, bewustwording van je eigen non-verbale communicatie en nog veel meer.

Ook ga ik je meer vertellen over hoe jij met De Kop-Romp-Staart methode de juiste structuur kunt aanmaken en aanhouden gedurende je presentatie.

Martiena de Graaf van Echt Presenteren - deelneemster Back to Work actie _ Zichtbaar Netwerken (6)

Martiena de Graaf

Dit cadeau wordt mede mogelijk gemaakt door Martiena de Graaf van Echt Presenteren. Neem eens een kijkje op de website en benader haar gerust als je meer wilt weten.