Hi Ondernemer,

Wat leuk dat je mee doet aan de “Back to Work” actie van Zichtbaar Netwerken! Op deze manier kan je langzaamaan weer wennen aan het werkende leven. Heb je een leuke vakantie gehad?

Voordat ik je ga vertellen wat ik jou aanbied, zal ik me eerst even voorstellen. Mijn naam is Fanny Estoppey en ik ben de eigenaar van het bedrijf vAbility. Mijn missie is om ondernemers te ondersteunen met administratieve en secretariële werkzaamheden, zodat zij meer tijd overhouden voor bijvoorbeeld hun corebusiness, hun privéleven of voor meer persoonlijk contact met hun klanten.

Veel ondernemers zitten niet op deze randwerkzaamheden te wachten, maar hierin ligt juist mijn kracht! Ik help je er graag mee. Met mijn jarenlange opgedane werkervaring kan ik oprecht zeggen dat ik een ware regeltante ben die op dit gebied voor structuur kan zorgen binnen je onderneming.

Op afstand werk ik aan bijvoorbeeld jouw agendabeheer, facturering, debiteurenbeheer of redigeer ik jouw teksten. Dit laatste wil ik je via deze “Back to Work” actie aanbieden.

Want, kan jij één paar extra ogen gebruiken die jouw websiteteksten kan controleren op spelling en grammatica fouten, omdat je het vaak zelf niet meer scherpt ziet?

Mijn cadeau voor jou is dan ook het volgende:

  1. Het redigeren van je homepagina van je website.
  2. Het redigeren van 2 andere losse pagina’s naar keuze op je website.
    Denkend aan: een landingspagina, de over mij pagina, een cursuspagina, etc, met uitzondering van juridische pagina’s (Algemene Voorwaarden, Privacy Statement, etc).
Website teksten redigeren - Fanny Estoppey - deelnemer Back to Work _ Zichtbaar Netwerken

Ben je hier blij mee en wil je gebruik maken van deze aanbieding, stuur dan een mailtje naar info@vability.nl en zet in het onderwerp “Back to work actie” en de naam van je bedrijf. 

In de mail zelf natuurlijk even de link naar je website en welke 2 andere pagina’s je graag door mij wilt laten redigeren.
Dan zal ik je website zo spoedig mogelijk bekijken en je een terugkoppeling geven.

En nu…. Back to Work! 😉

Groetjes,
Fanny

 

Een paar extra ogen zien meer dan twee!

Hoe fijn is het als iemand eens naar je website teksten kijkt en deze controleert op spelling en grammatica fouten? Dat is dan ook mijn cadeau voor jou! Totaal 3 pagina’s redigeren van je website!

Fanny Estoppey van Vability - deelneemster Back to Work actie _ Zichtbaar Netwerken (7)

Fanny Estoppey

Dit cadeau wordt mede mogelijk gemaakt door Fanny Estoppey van Vability. Neem eens een kijkje op de website en benader haar gerust als je meer wilt weten.