Hi Ondernemer,

Het is altijd sneller dan je denkt om weer je BTW-aangifte te doen! De tijd vliegt voorbij en voor je het weet is het weer BTW-tijd!

Daarvoor heb ik speciaal voor jou een BTW-checklist, zodat jij fluitend je aangifte, in de eerste week van elk nieuw kwartaal, doet en zo ben je er weer lekker vanaf.

  • Bang dat je geld laat liggen?
  • Weet je niet hoe het zit met de BTW op buitenlandse facturen?
  • Om over zakelijk lunchen en zakelijke reiskosten nog maar te zwijgen?

Ieder kwartaal check ik als online boekhoudcoach de BTW-aangiftes van tientallen ondernemers zoals jij. Daarnaast heb ik een besloten Facebook groep waar mijn klanten vragen kunnen stellen. Ik weet dus precies waar het vaak mis gaat en aan welke info jij behoefte hebt, dit heb ik samengebundeld in de deze BTW checklist.

BTW-aangifte checklist - Sandra Breure - deelnemer Back to Work _ Zichtbaar Netwerken

Heb jij nou net even wat meer hulp nodig dan deze checklist? Dan is mijn DIY BTW abo vast wat voor jou. Ieder kwartaal log ik in in jouw online boekhouding, of dat nu in MoneyBird, MoneyMonk, Jortt of een ander programma is. Daar check ik je boekingen en geef je feedback. Zo weet je zeker dat jouw boekhouding BTW-proof is!

In de Facebook groep kun je daarnaast al je boekhoud- en belasting vragen kwijt, daarop krijg je antwoord van mij of van 1 van de andere ondernemers in de groep. Ook plaats ik hier regelmatig filmpjes, tips & tricks over bepaalde boekingen, nieuwe regels, handige aftrekposten etc. Zo ben jij voor maar € 120,- excl BTW de rest van dit jaar verzekerd van een goede boekhouding.

Gaat dat allemaal te ver voor jou maar wil je wel regelmatig een goede tip? Volg me dan gewoon lekker op Facebook en Instagram. Ook daar deel ik mijn kennis. Want die boekhouding he, die is wel heel belangrijk maar echt niet zo moeilijk als je misschien denkt. En het zeker niet waard om buikpijn van te krijgen.

Daarnaast zeg ik altijd, je doet de boekhouding NIET voor de Belastingdienst, je doet de boekhouding voor jezelf. Uit je boekhouding haal je namelijk super waardevolle informatie over jouw bedrijf. Daarmee kun je bijsturen of zorgen dat je de goede richting op blijft gaan. Ik help je er graag bij.

Succes met je BTW-aangifte!

Liefs,
Sandra

Geen BTW aangiftestress meer met deze checklist!

Een boekhouding bijhouden hoort erbij, je doet dit niet voor de belastingdienst, maar natuurlijk helemaal voor je zelf. Blijf je er mee stoeien en krijg je er buikpijn van? Is nergens voor nodig en pak mijn BTW-checklist cadeau uit en volg de eenvoudige stappen!

Sandra Breure van Mijn boekhoudcoach - deelneemster Back to Work actie _ Zichtbaar Netwerken (8)

Sandra Breure

Dit cadeau wordt mede mogelijk gemaakt door Sandra Breure van Mijn Boekhoud Coach. Neem eens een kijkje op de website en benader haar gerust als je meer wilt weten