Bouw in 1 dag aan je Zichtbaar Netwerk om meer op te vallen op Social Media

Hoe gaaf zou het zijn als je vier elementen van Social Media op één dag zou kunnen doorvoeren voor je hele bedrijf? Van het goed inzetten van video tot aan strategisch plannen!

Dit event is exclusief voor:
Ondernemende freelancers, zzp-ers, virtual assistants en ondernemers.

Wil jij ook op een laagdrempelige manier nieuwe klanten werven? Maak dan optimaal en zichtbaar gebruik van Social Media.

 

Ondertussen is 'Social Media' al een aantal jaren niet meer weg te denken in ondernemersland. We hebben de 'Gouden Gids' ingeleverd voor een heel ander platform. Zowel de zakelijk als privé accounts worden als warme broodjes geclaimd. Erg fijn, want er zijn behoorlijk wat Social Media voordelen te noemen:

 

👉 Je leert ondernemers kennen door het hele land, waardoor je een groter bereik hebt.

👉 Je kan je bedrijf laten schitteren door middel van afbeeldingen en video's te plaatsen.

👉 Het is als het ware een digitale etalage vol producten die makkelijk online te bestellen zijn.

👉 Je kan met elkaar in gesprek komen door een chat te versturen.

👉 Je geeft je nieuwe potentiële klant de mogelijkheid om op een persoonlijke manier met je in contact te komen.

13 juni 2019

 

Wat kan je tijdens dit 1-daagse event verwachten?

4 gave workshops om meer op te vallen op Social Media

Val meer op door onze aangereikte tools en laat jezelf echt zien op Social Media

 

Presenteer jezelf op video zoals je bent

Gegeven door: Martiena de Graaf van Echt Presenteren

Wees (T)OpGemerkt met je merk!

Gegeven door: Mariska Huijnen van TopGemerkt

Promoot je bedrijfsuitingen voortaan met PowerPoint

Gegeven door: Corina Evers van Virtual Focus

Jouw succesvolle workshop: van volgers naar deelnemers

Gegeven door: Aurélie Veltema van AVUE

VOOR WE VERDER GAAN... ONTMOET HET TEAM

Wie en wat is Zichtbaar Netwerken?

 

Mariska en Martiena kwamen op het gave ideeën om hun krachten samen te bundelen. Beide zijn we ondernemer, maar miste nog een manier om samen te komen met andere ondernemers. Vanuit deze gedachte is Zichtbaar Netwerken geboren.

 

 

Mariska Huijnen

Creatieve Marketing Strateeg bij TopGemerkt

Mariska Huijnen is het gezicht achter TopGemerkt. Als Creatieve Marketing Strateeg laat ze jouw merk schitteren op Social Media om zo echt alle MAGIE uit Social Media te halen. Zodat je moeiteloos een fanbase opbouwt die aan je voeten ligt.

 

Martiena de Graaf

Presentatiecoach bij Echt Presenteren

Martiena de Graaf is dé presentatiecoach bij Echt Presenteren. Zij helpt ondernemende experts met hun presentatievaardigheden, zodat zij voortaan weer met plezier en zelfvertrouwen kunnen presenteren.

Voor deze editie hebben wij twee andere experts uitgenodigd om hun kennis met jullie te delen. Mogen wij jullie voorstellen aan:

Aurélie Veltema

Eventmanager bij AVUE

Aurélie Veltema is eventmanager bij AVUE en helpt jou met het vol krijgen van de zaal tijdens je workshop. Hoe gaaf is het dat jij je expertise ook kan delen met deelnemers? Tijdens het event geeft ze je hier tips & tricks over, zodat jij niet met lege stoelen komt te zitten.

Corina Evers

Virtual Focus

Corina Evers is toch wel de PowerPoint Queen die van jouw idee een gave animatie video kan maken. Tegenwoordig geeft ze hierin ook trainingen, zodat jij dit ook zelf kan leren. Zij geeft graag een kijkje in eigen keuken!

Workshop 1:

Presenteer jezelf op video zoals je bent

~ Door Martiena de Graaf van Echt Presenteren

 

Het is belangrijk als ondernemer dat jij jezelf presenteert zoals je Écht bent, zonder trucjes, gemaakt of opdringerig over te komen. Jouw volgers willen jou leren kennen als de persoon die jij bent achter je bedrijf.

 

Hiervoor kan je zowel gebruik maken van afbeeldingen en video's. In beide gevallen is echtheid van belang. Een volger kan namelijk met gemak prikken in jouw echtheid ballon. Jij kan dat immers toch ook bij andere?

Maar.. hoe kan je nu echt overkomen wanneer je een video aan het opnemen bent? Tijdens het LIVE event gaat Martiena (Echt Presenteren) jou meenemen in de wereld van video. Je gaat tools in handen krijgen, waardoor jij voortaan makkelijker op de record-knop durft te drukken. Het is de hoogste tijd dat je uit je comfortzone gaat komen en dat je gaat schitteren als dé expert uit jouw vakgebied! Ow. Ps. op video uiteraard 😉

 

Workshop 2:

Wees (T)opGemerkt met je Merk

~ Door Mariska Huijnen van TopGemerkt

 

Ben jij vaak inspiratieloos als het gaat om content plaatsen op social media? Of zit er gewoon weinig samenhang tussen jouw berichten die je plaatst? Dan wordt het de hoogste tijd  dat je het roer  grandioos gaat omdraaien. Vind je ook niet?

 

Zorg er voor dat je gaat schitteren met jouw merk op Social Media. Jouw kanalen dienen eigenlijk voor jou en je bedrijf te spreken en kan je heel goed vergelijken met een etalage van een winkel.

Als je hem goed inricht, komen ze vanzelf je winkel binnen om hoogstwaarschijnlijk (ook als de binnenkant stevig als een huis staat) bij je om een aankoop te doen.

Tijdens het event krijg je van Mariska (TopGemerkt) verschillende winstgevende manieren toegereikt, waardoor je jouw etalage voortaan op een juiste manier gaat inrichten. Het is tijd dat je als een sterk merk gaat staan! 

 

 

Workshop 3:

Promoot je bedrijfsuitingen voortaan met PowerPoint

~ Door Corina Evers van Virtual Focus

 

Corina Evers _ Zichtbaar NetwerkenPowerPoint? Wat bedoel je? Dat programma waar we vroeger spreekbeurten en boekbesprekingen mee gaven? Bedoel je dat programma? Nou en of bedoelen wij dat programma!

 

Wist je dat dit programma, PowerPoint, een flinke upgrade heeft gekregen en dat je  anno 2019 er gave animatie video's mee kan maken? Ons team wordt versterkt door niemand minder dan de PowerPoint Expert Corina (Virtual Focus).

Zij gaat jou van 'top tot teen' meenemen in haar vakgebied en wedden dat je die avond al wilt beginnen aan jouw animatie video!

Hoe vet zou het zijn als je gewoon video's hebt die echt voor jou spreken? Dat dit een hele mooie vervanging is en als het ware jouw digitale visitekaartje geworden is?

Dat is ook precies waar Corina het met je gaat overhebben, zodat je jouw online presentatie kan verspreiden over het internet!

 

Workshop 4:

Jouw succesvolle workshop: van volgers naar deelnemers

~ Door Aurélie Veltema van AVUE

 

Aurélie Veltema van AUVE.nu - gastblog Jouw Workshop _ Zichtbaar NetwerkenHoe zou het voor je klinken als jouw workshop ruim van tevoren al vol zou zitten? Dat er nog deelnemers zijn, die de avond voor je event, je nog bellen of er nog plek voor ze is?

 

Het zou toch geweldig zijn als je rustig slaapt en ontspannen de inhoud van je workshop kunt voorbereiden. Zou het niet heerlijk zijn als je weet dat de deelnemerslijst vol is, de zaal geboekt is en jij alleen nog een goed verhaal hoeft te houden?

Met een goede voorbereiding en planning kun jij jouw doelgroep inspireren zich direct aan te melden voor jouw workshop of training. Denk bijvoorbeeld aan je Save the date, via welke media ga jij je aankondiging delen?

Wat kun je daarna nog meer delen om je enthousiaste volgers te motiveren zich direct aan te melden? Wat is een Social Media Event content planner? Waarom heb je dat nodig voor een succesvolle workshop?Accounts

Projects

SSL

Storage

Domains

EARLY BIRD TICKET

€87,-

 (ecxl. btw)

1-Daags Event

Werkmateriaal met checklist en templates

Inclusief koffie, thee, water en lunch

Mega veel inzichten

* Prijs is exclusief btw

Tijden:
10-17 uur

Locatie:
Almere, NL

-5Dagen -19Uren -27Minuten -41Seconden

 

WAT ZEGGEN...

...klanten over ons?

caret-down caret-up caret-left caret-right
OVER MARISKA HUIJNEN

Voordat ik bij TopGemerkt van Mariska de training marketing had gevolgd was marketing via Social Media een raadsel voor mij. Samen met een paar collega-ondernemers heb ik haar training gedaan. Gezellig én heel doeltreffend! Heel veel geleerd over contentplanning en marketingtools.

Wat een energie en toewijding heeft Mariska! Nu heb ik mijn e-book uitgebracht en ben gestart met e-mailmarketing. Superblij mee! Dus als jij iets wil leren over Social media en marketing, dan is Mariska de juiste keuze!

~ Yvonne Verhulsdonk Fotografie

OVER MARTIENA DE GRAAF

Martiena pakt je vanaf het eerste moment. Martiena krijgt je aan denken. Zij stelt je vragen waardoor je echt gaat nadenken. Wat je wil bereiken, wat je wil uitstralen, wat je expertisevak is, waar je wil dat mensen jou voor benaderen. Waar wil je in uitblinken. Wie ben jij?

Presenteer jezelf als de beste versie van jezelf. Het is, naast een vreselijk leuk mens - adrem, vrolijk, eerlijk -, een supertrainer en coach. Aarzel niet om Martiena in te schakelen als je jouw presentatietechnieken wil verbeteren en het beste uit jezelf wil halen om de expert te zijn voor jouw klanten!

~ Ingrid Ser, Ing's Bizz

OVER AURÉLIE VELTEMA

Ik zat met vragen over hoe ik een event (offline workshop) moet organiseren en wat hier allemaal bij komt kijken. Na een Skype consult met Aurélie weet ik precies waar ik aan toe ben.

Ze heeft me goede tips gegeven en ik kan nu zelf aan de slag. Ze heeft me aan dingen laten denken waar ik zelf nooit op zou zijn gekomen. Ze is echt een topper!

~ Ankie Gijsel, Graphic Avenue

OVER CORINA EVERS

Wij maken met windkracht-11 de begrippen Cultuur en Leiderschap tastbaar in organisaties. De pakkende en altijd super verzorgde presentaties van Corina helpen daar enorm bij! Eén beeld, één slide, soms nog versterkt met een enkele quote zet de groepen die we begeleiden en trainen meteen aan het denken.

Hoewel wij altijd erg fan waren van PowerPoint zetten we nu ook Prezi zo nu en dan in en Corina weet in beide manieren een krachtige boodschap op een leuke manier weer te geven.

~ Windkracht-11

 

 

Ben je nog niet overtuigd?
Het event is bedoeld voor jou:

 

Als je echt alles wilt inzetten op Social Media en hiervan jouw online digitaal visitekaartje wenst te maken? (Dit zodat je echt opvalt en anders bent dan alle andere ondernemers?)

Als je jouw uitstelgedrag beu bent en je nu toch écht wilt profileren als expert. Het is nu de tijd om te gaan schitteren in plaats van er voor weg te blijven lopen. (Want hierdoor ben je minder zichtbaar dan je zou willen)

 

Als je toe bent om meer promotie voor je bedrijf te maken, maar je nu nog niet helemaal weet waar je moet starten? (Terwijl je dus leert om wel te verkopen, maar niet op een verkoperige manier.)

 

Als je klaar bent voor een nieuwe uitdaging en je bedrijf naar een hoger niveau wilt tillen. (Met de handvatten die je krijgt van elk onderwerp, staat jouw Social Media als een huis.)