Het eerste live event van Zichtbaar Netwerken is een feit!

Het eerste Zichtbaar Netwerken event is een feit... YEAH!


Het event zal plaatsvinden op donderdag 13 juni 2019 te Almere van 10-17 uur.

 

Bestaan van Zichtbaar Netwerken

Blog - Eerste Event Zichtbaar Netwerken -omslagOndertussen bestaat Zichtbaar Netwerken al zo’n half jaar en hebben wij onszelf geïntroduceerd (Mariska en Martiena, 2 ambitieuze ondernemers) met een X-mas 24-days Challenge!

Samen  met 90+ ondernemers hebben wij 24 dagen lang iets geplaatst op Instagram, story en berichten gedeeld en elke dag inspiratie- opdrachten gegeven.

Inmiddels is het alweer april en is het tijd voor een nieuw event en nu één op locatie. Onze brains gingen op volle toeren en dachten meteen aan een “dag- event” en aan onze eigen thema zichtbaarheid & netwerken.

 

 

Samen sta je sterker

Al snel wisten wij ook dat we dit niet alleen moesten doen en gingen op zoek naar twee andere ondernemers die in onze verlengde pasten. Uiteraard die ook eventueel een workshop wilden geven om zo deel te kunnen nemen aan de promotie vanuit hun eigen vakgebied.

 

 

In contact

We kwamen in contact met twee hele leuke, enthousiaste en gedreven ondernemers. Toevallig beide uit Almere, hun kinderen gaan naar dezelfde school, wonen in dezelfde wijk en zij kenden elkaar gewoon niet eens!  Nou hier heb je Zichtbaar Netwerken voor, want wij hebben ze aan elkaar voorgesteld. Super leuk als je hier later over nadenkt.

 

 

Sta je al te trappelen?

Waarschijnlijk sta je al te trappelen om deze twee ondernemers te leren kennen, dus we zullen je niet langer in spanning laten. Graag stellen wij ze aan jullie voor:

 

 

Aurélie Veltema van AVUE en Corina Evers van Virtual Focus.

 

  • Aurélie is Eventmanager en helpt ondernemers met het organiseren van hun event zowel offline als online. Ideaal als je binnenkort je eigen event, Challenge of gewoon je product wilt promoten. Na een adviesgesprek zit je boordevol ideeën en heeft ze je al een paar stappen verder geholpen.

 

  • Corina is een echte Power Vrouw die alle visuele aspecten van haar bedrijf maakt d.m.v. een  PowerPoint. Ze maakt gave PowerPoint presentaties voor je op locatie, tevens maakt ze ook video’s voor je story, je feed, promotie of gewoon voor op je website.

 

Top tot teen

Met z’n vieren gaan we het eerste event van ‘top tot teen’ organiseren en zal het allemaal draaien om het thema “JE ZICHTBAARHEID VERGROTEN OP SOCIAL MEDIA”. De workshops staan allemaal in elkaars verlengde, waardoor je aan het einde van de dag met boordevol inspiratie naar huis gaat.

 

 

De workshops zullen gaan over:

  • Hoe presenteer je echt jezelf via video’s?
  • Hoe zet jij je merk sterk op Social Media?
  • Hoe promoot jij je (online) lancering?
  • Hoe zet jij je PowerPoint in voor je bedrijf?

 

 

Ben je al enthousiast van bovenstaande workshops?

Bemachtig je zichtbaarheids-ticket voor slechts: €87,- (excl. btw).

 

Het lijkt ons super leuk kennis met je te maken dus kom jij ook gezellig zichtbaar zijn en netwerken tijdens ons gaaf event?

 

Klik hier voor meer informatie of als je het meteen aandurft om je hier aan te melden!

 

Zichtbare groet,
Team Zichtbaar Netwerken
~ Mariska & Martiena

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *