Gaan wij ook samen video bellen?

Hee jij, ondernemende expert!

 

Ben jij er al klaar voor om die gave video’s in te gaan zetten voor jouw onderneming? Of… staat dit nog steeds op je to-do lijstje?

 

We weten dat jij niet de enige ondernemer bent die moeite heeft om voor de camera te staan. Maar vergeet niet dat het een ow zo fantastische tool is om jouw boodschap en jouw verhaal naar buiten te brengen.

 

Want, wist je dat maar liefst 78% van alle ondernemers in ondernemersland dit nog niet eens toepast in zijn of haar marketingstrategie? Daarom kan jij NU hierin écht het verschil maken en hiermee je zichtbaarheid op een hele leuke frisse en vlotte manier vergroten door middel van het inzetten van video’s.

 

Heb je nu gewoon nog zo iets van: ‘nee dit ga ik echt nog niet doen, want ik durf niet of ik weet echt niet waar ik mijn handen moet laten of ik zou niet weten waar ik het over moet hebben?’

 

Zou jij het daarom fijn vinden om samen een video te maken of op te nemen, zodat je er niet alleen voor staat?

 

Boek meteen je 10 minuten in met Martiena.

Elke donderdagochtend van 09:00 - 09:10 uur gaat ze 'In Gesprek Met...' jou toch?

Reserveer eenvoudig en meteen je plek hieronder via de kalender.
Er zijn je al een paar ondernemers voor dus je zal even moeten door scrollen naar het eerst beschikbare plekje.

Kleur groen = niet beschikbaar

Kleur rood = al gereserveerd

Kleur wit = beschikbaar

 

"Maak jezelf zichtbaar in ons netwerk,

zodat hij die van jou gaat vergroten!"

Wij van Zichtbaar Netwerken willen je echt verder helpen om jezelf Zichtbaar te maken bij ons Netwerk. Wat dacht je ervan om een interview in te plannen met onze Presentatie Coach Martiena van Echt Presenteren?

 

Elke donderdagochtend (naar beschikbaarheid) rond de klok van 9 uur bieden wij nieuwe ondernemers, van ongeveer 10 minuten, een podium door echt LIVE te gaan op Instagram.

 

Waarom maar 10 minuten?

👉 Grootste kans dat de video ook helemaal wordt uitgekeken.

👉 We kunnen de video uploaden in onze IGTV en hiermee plaatsen in onze feed.

👉 Energievol gesprek want het is to the point.

 

 

Denk jij nu gaaf, dit wil ik ook?  (Want er zijn je al ondernemers voor gegaan!)
Meld je dan meteen aan! De volgorde van opnemen is met het binnenkomen van de aanmeldingen.

In gesprek met...

Je gaat met onze Presentatie Coach Martiena van Echt Presenteren letterlijk online in gesprek. Zij zal jou verschillende vragen gaan stellen omtrent het voorstellen van jou als ondernemer.

 

In het gesprek sta jij helemaal centraal en krijgt het publiek de mogelijkheid om ook een vraag aan jou te stellen. Het gaat er echt om dat jij jezelf zichtbaar kan maken aan ons netwerk vol ondernemers.

Nog extra vragen?

Zitten er ook kosten aan verbonden?

Nee, helemaal niets, nopes, nadaa! Wij doen dit echt speciaal voor ondernemers een podium te gunnen bij ons Zichtbaar Netwerken. Het enige wat jij maar hoeft te doen is je plek claimen op het podium. Pak deze kans en ga met ons in gesprek!

Mag ik nog annuleren?

Jazeker, als jij je afspraak annuleert dan komt hij weer open te staan en dan krijgt een andere ondernemers de mogelijkheid om deze data te reserveren. Annuleren is volledig gratis. 

Wat als ik een black-out krijg?

Het is vrij normaal dat je tijdens een presentatie of bij het opnemen bij een video even niet weet wat je moet zeggen. Dit is precies waarom 'In gesprek met...' zo fijn is, aangezien Martiena je opvangt en verder begint te praten. De kijker heeft het niet eens door dat jij een Black-Out hebt gekregen.  We doen het samen, je staat er niet alleen voor.

Krijg ik ook een opname?

De opname kan jezelf downloaden via diverse apps in de appstore. Deze video mag jij op alle mogelijke manieren gaan gebruiken voor jouw promotie. Wij zouden het wel leuk vinden als jij Zichtbaar Netwerken en/ of Martiena - Echt Presenteren hierbij wilt vermelden. 

Mogen we ook een data ruilen met elkaar?

Als jij een andere ondernemer kent die een andere datum heeft dan mag je zeker gaan ruilen. Het enige wat je dan wel moet doen is via de e-mail die je hebt gekregen jouw event annuleren, zodat deze meteen weer vrij komt via de agenda op de 'In Gesprek Met...' pagina. De andere persoon kan dan meteen deze plek reserveren. Mocht dit niet lukken, dan kan je altijd een e-mail sturen naar team@zichtbaarnetwerken.nl.