Wij zijn Mariska en Martiena (M&M) en
zijn beide zelfstandige onderneemsters.


 

Beide ambitieus en beide een duidelijke missie om ander vrouwelijke ondernemers verder te helpen met hun onderneming op basis van zichtbaarheid of zichtbaar zijn.

 

Maar vooral onze missie van Zichtbaar Netwerken is: Ondernemers bij elkaar brengen. Dus letterlijk Online Netwerken en Zichtbaar zijn! Er zijn ondertussen genoeg platformen, maar niet zoals die van ons. 2 vrouwelijke ambitieuze ondernemers die hun krachten bundelen om andere ondernemers verder te helpen.

 

Wij hebben samen heel veel gemeen. Maar toch zijn wij ook duidelijke magneten van elkaar. We roepen steeds: “Wie is nou A en wie is B?”.

 

We hebben elkaar online ontmoet en al snel was het duidelijk. Ondernemer zijn is ontzettend leuk maar ook zéér eenzaam, want je kiest, maakt, beslist alles alleen.

 

Tadaa!
Onze samenwerking staat vast en vanuit hier is Zichtbaar Netwerken geboren.

 

 

 

M = Mariska Huijnen

Mariska Huijnen

Wie is Mariska?

Mariska is super gedreven, enthousiast en heeft een gouden werklust.

 

Wat is Mariska haar expertise?

Als Creatieve Marketing Strateeg laat ze jouw merk schitteren op Social Media om zo echt alle MAGIE uit Social Media te halen. Zodat je moeiteloos een fanbase opbouwt die aan je voeten ligt. Dit op basis van gestructureerd en betekenisvol ondernemen en voor meer fans, zichtbaarheid en natuurlijk klanten waar je blij van wordt.

 

 

M = Martiena de Graaf

Martiena de Graaf

Wie is Martiena?

Martiena is een spontane, enthousiaste en ambitieuze expert op presentatiegebied.

 

Wat is Martiena haar expertise?

Als presentatiecoach bij Echt Presenteren help zij ondernemers met hun presentatievaardigheden, zodat jij voortaan weer met plezier en zelfvertrouwen op het podium kan staan.

 

 

Follow us on Instagram!