Wat zichtbaar zijn betekent voor Esther van der Linde

 

Voor mij geldt:
Vanuit mijn eigen wijsheid wist ik; maak gebruik van sociale media, van netwerken, van de juiste mensen op je pad.

~ Gastblog Esther van der Linde

 

Wat zichtbaar zijn betekent voor Eshter van der Linde - omslag gastblog - Zichtbaar Netwerken

 

 

 

Zichtbaarheid

Wat zichtbaar zijn betekent voor Eshter van der Linde - gastblog - zichtbaarheid - Zichtbaar Netwerken

Als er iets is waar de laatste maanden van mijn leven over gaan, zo niet al jaren eerder, is het zichtbaarheid. Gaan staan voor wie ik ben en wat ik doe.

Opstaan om mijn stem te laten horen. Mezelf in de wereld zetten om te motiveren en te inspireren. Mijn oordeel over sociale media voorgoed laten vallen. En mijn kracht en energie inzetten vanuit de lichtwerker die ik ben. Herkenbaar?

 

Terug in de tijd

Wat zichtbaar zijn betekent voor Eshter van der Linde - gastblog - terug in de tijd - Zichtbaar Netwerken

Mijn leven van voor mijn transformatie, was een leven in de weerstand. Vol in gevecht om letterlijk te overleven. En blijvend in de vechtstand tegen mezelf, in het anders zijn en hierin niet gezien en gehoord worden. Het werd mijn houvast.

Ik was het me niet bewust. Gelukkig getrouwd met de liefste en een prachtige dochter en zoon had ik op de wereld gezet.

Ik dacht mijn passie als verpleegkundige in de zorg te leven. Ons leven was een geoliede machine in werk, relatie, sociale kringen en onze jonge kinderen laten opgroeien in een warm en liefdevol gezin.

Tot vijf jaar geleden. Vanuit een heftige persoonlijke crisis werd ik wakker geschud. In wakker worden in mijn bewustzijn maakte ik ineens bewuste keuzes en doorleefde de pijn en het verdriet wat steeds meer naar de oppervlakte kwam, blijkbaar diep weggestopt en vergeten.

En zo liep ik op mijn pad waarvan ik niet wist welke kant ik op ging. Ik bleek pas op een zijspoor te lopen.

Mijn ziel was nog lang niet klaar met onthullen van mijn gevecht en weerstand. Hoe zwaar het ook was, ik omarmde en verwelkomde alles wat er nodig was als een oude vriend.

 

Transformatie in liefde

Wat zichtbaar zijn betekent voor Eshter van der Linde - transformatie - Zichtbaar Netwerken

Totdat ik in mijn diepste wanhoop besloot om los te laten vanuit liefde. Loslaten van al mijn zekerheden, dierbaren en wie ik was of dacht te moeten zijn. Vanaf die dag gaat alles zoals het gaat. Ik boekte een retraite in Zuid Frankrijk en transformeerde in alle veiligheid en liefde die diepe duisternis.

Dwars door alle angst, woede, frustratie, pijn en verdriet reisde ik in liefde naar mijn eigen licht. En wist ik weer wie ik was en wat ik in dit leven te doen heb. Ik kwam thuis met ogen die straalden en anders de wereld in keken. Mijn energie stroomt en vlamt als nooit te voren en ik ben klaar om mezelf in mijn bedrijf lief te hebben en op deze manier mijn zielsmissie te leven.

Ik heb een eigen coaching bedrijf en ik ga in mijn eigen licht staan! Ik geef trainingen in wakker worden in het hart van de zorg, ik geef workshops in een vliegende start naar groei van bewustzijn en lichter in het leven staan en een persoonlijke reis met dit thema is een logisch gevolg en een mooi cadeau wat je jezelf gunt. Je hoeft alleen maar ja te zeggen.

Mijn hart stroomt over van de plannen, ideeën en inspiratie. Het wil eruit en het stapelt zich op. Vanuit mijn eigen wijsheid wist ik; maak gebruik van sociale media, van netwerken, van de juiste mensen op je pad. En telkens was daar tóch die drempel. Hoe ik dacht en vasthield aan mijn eigen oordeel over de verschillende platformen. Ik kon er niets mee voor mijn gevoel.

 

Tijd voor een video

Wat zichtbaar zijn betekent voor Eshter van der Linde - gastblog - video - Zichtbaar Netwerken

Met een liefdevol duwtje van een dierbare vriendin was daar afgelopen maandag het moment om een video van mezelf op te nemen en gelijk te plaatsten op Facebook. Wat een bevrijding, wat een drempel die ik nam en wat een opluchting heb ik gevoeld! Uit mijn eigen oordeel, in mijn eigen zichtbaarheid. Jeetje wat een reis!

Ik ben dankbaar voor het moment. Ik loop door en zet door in zichtbaarheid door dit blog vanuit mijn hart te schrijven en te delen. Ik ben aan het ontdekken hoe alles werkt.

En weet inmiddels dat je met een vintage iPhone geen fraaie beelden maakt, al gaat het natuurlijk om de kracht van de boodschap. Mijn bedrijf is volop in ontwikkeling. En bewustwording is een proces wat nooit stopt en altijd groeit.

 

Wie is Esther van der Linde?

Ik ben Esther van der Linde en ik ben Starfulness. Esther betekent ster en fulness staat voor de volheid en het geheel.

Een stralende ster in het geheel. Voor wie het hoort, ziet en voelt, laat je inspireren! En meenemen op jouw reis naar groei van bewustzijn.

Er staan mooie dingen te gebeuren en ik kijk ernaar uit om je te mogen ontmoeten.

 

 

 

Wat zichtbaar zijn betekent voor Eshter van der Linde - foto - Zichtbaar Netwerken

 

Esther van der Linde
“Groei van bewustzijn in het hart van de zorg”

https://www.starfulness.nl
Instagram: @starfulness_coaching
Facebook pagina: Starfulnesscoaching
LinkedIn: Esther van der Linde

 

 

Wij zijn altijd op zoek naar gastbloggers, ben jij onze volgende?

Klik hier voor meer informatie.

Gastbloggers gezocht _ Zichtbaar Netwerken

 

 

Namens het Team van Zichtbaar Netwerken bedanken wij, Mariska & Martiena, Esther voor het delen van haar gastblog op onze website.

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *