CONTENT IS KING!  


 

Ja een mooi cliché zou je denken, maar het wordt de hoogste tijd om te starten met dé juiste contentmarketing strategie. 

Want wist jij dat 80% van de zelfstandige ondernemers te lang wacht met het implementeren van hun eigen contentmarketing? Dat terwijl contentmarketing echt steeds belangrijker aan het worden is! Content is King _ Zichtbaar Netwerken

Zo kun jij 2019 goed afsluiten en 2020 spetterend beginnen. Het gebruik van de juiste content is echt cruciaal voor je onderneming. 

 

 

 

Zit jij ook met het volgende?

 

 

Doe jij mee?

 

 

 

 

Pijltje Zichtbaar Netwerken Dat je Social Media zoveel tijd in beslag vindt nemen? 

 

Pijltje Zichtbaar Netwerken Dat je werkelijk geen idee hebt wat voor content je moet plaatsen op je Social Media kanalen? Met het gevolg dat je niet consequent berichten plaatst? 

 

Pijltje Zichtbaar Netwerken Dat je amper tot geen eigen foto’s van jezelf durft te plaatsen, omdat jij je daar niet goed bij voelt?  

 

Pijltje Zichtbaar Netwerken Dat jij niet goed weet hoe je de interactie aangaat met jouw volgers? Waardoor er bijna geen interactie plaatsvindt op je pagina? 

 

 

Kan jij daar hulp bij gebruiken?

 

Wacht dan niet langer en laat ons jou helpen. Je volgers, oftewel je fans verdienen het om goede content te krijgen.

Door jouw eigen mooie verhaal gaan zij jou beter leren kennen. Hierdoor willen zij steeds meer van en over jou horen, lezen, zien en leren

 

Nu Kerst in aantocht is… doe dan gewoon gezellig met ons mee met onze
24 Days Before X-Mas Challenge”.
Waarbij je elke dag een gaaf cadeautje krijgt, want…
 

 

…Hoe gaaf zou het zijn als jij van

2 ambitieuze onderneemsters…

 

   elke dag via een e-mail nieuwe inspiratie, duidelijke content en presentatie voorbeelden krijgt?

 

   die jij ook meteen kan inzetten en delen op jouw Social Media? 

 

✓   hulp krijgt om echt jouw (persoonlijke) verhaal te delen op Social Media, zodat jij potentiële klanten kan gaan werven voor je onderneming? 

 

✓   leert hoe je jezelf online kan profileren als een expert, deskundige of specialist? 

 

>>> JA, ik doe mee!

 

 

 

Wanneer gaan we van start?

 

 

Gezien de naam van de challenge 
“24 Days 
Before X-Mas” 
starten we per zondag
december en de laatste dag is dinsdag 24 december.
Waarbij jij elke dag met ons mee gaat aftellen tot het officieel Kerst is!
 

 

Zo kan jij spetterend van start gaan in 2020! Dit omdat je een duidelijke structuur hebt die je kunt gaan houden.


Wij houden van cadeautjes geven dus vandaar dat deze kickass
“24 Days Before X-Mas Challenge” ons kerstcadeau is aan jou!

 

Tel je met ons de dagen af tot Kerst?

 

OW PS. Het kost je alleen MB’s van je e-mailbox en een like op onze Instagram pagina van Zichtbaar Netwerken. Maar dat is niet alles!

Je leert super veel interessante content ideeën en hoe je jezelf profileert als ondernemer. We maken lol en helpen jou aan je zichtbaarheid door berichten te delen via onze Instagram Stories gedurende de “24 Days Before X-Mas”.

 

Dus… waar wacht je nog op?

 

Ja, CHRISTMAS me in!

 

 

Wie zijn wij?

 

Beide ondernemer, ambitieus e een duidelijke missie om ander vrouwelijke ondernemers verder te helpen met hun onderneming op basis van zichtbaarheid of zichtbaar zijn. En samen het gezicht achter Zichtbaar Netwerken.

Maar vooral onze missie van Zichtbaar Netwerken is: Ondernemers bij elkaar brengen. Dus letterlijk Online Netwerken en Zichtbaar zijn! Er zijn ondertussen genoeg platformen, maar niet zoals die van ons. 2 vrouwelijke ambitieuze ondernemers die hun krachten bundelen om andere ondernemers verder te helpen.  

Wij zijn Martiena & Mariska en samen hebben wij heel veel gemeen. Maar toch zijn wij ook duidelijke magneten van elkaar. We roepen steeds: “Wie is nou A en wie is B?”.

Martiena & Mariska _ Zichtbaar Netwerken

 

We weten het gewoon niet. Wie echt A of B is dat maakt niet uit, maar zo kan je elkaar letterlijk ‘versterken’ waar nodig is en dat hebben wij absoluut met elkaar. Beide niet bang om op het podium te staan, oftewel het podium te pakken en te spreken voor (grote) groepen.

Dit om zo onze kennis te delen met andere ondernemers als het gaat over o.a. Social Media, Content Marketing of Presentatievaardigheden. Beide een overlapping als het aankomt op zichtbaarheid.

Ten eerste ‘Hoe profileer je jezelf als ondernemer en die specialist of expert?’ en als je dat hebt gedaan “Hoe zorg je dan nu voor de juiste uitstraling als het gaat om zichtbaar zijn voor je onderneming?”

Vandaar dat wij graag andere ondernemers verder helpen vanuit een harde kern die wij samen bundelen. Samen weet je meer dan één. Samen kom je verder dan één. Wij weten wat er allemaal bij komt kijken als het gaat bij het opstarten van je onderneming. Maar ook vooral groei realiseren en vooruit kijken.

Authentiek durven zijn en wat hier allemaal voor nodig is. En dat is niet 1 post op Social Media plaatsen en dan ben je er wel 😊

Maar wij hepen je graag met deze 24 dagen heel erg op weg vanuit onze ervaring en kennis die wij graag met jou gaan delen…

 

 

WACHT, dit is nog niet alles!

 

 

 

 

Wat kan je deze 24-dagen verwachten?

Pijltje Zichtbaar Netwerken  Elke dag krijg je van ons een cadeau vol inspiratie voor jouw content.
Mariska & Martiena - Zichtbaar NetwerkenEn… ja ja zelfs voor ‘die dag’ en dat maar liefst 24 dagen lang!

Pijltje Zichtbaar Netwerken  Uiteraard direct toepasbaar om gelijk met ons mee te doen, want daar is de challenge voor bedoeld.

Pijltje Zichtbaar Netwerken  Je bent vrij om elke dag jouw content zo in te delen hoe jij dat wilt, dus in te vullen en aan te passen naar jouw eigen wensen.

Pijltje Zichtbaar Netwerken  Zo leer je op een ander manier naar content kijken en heb je zo weer creativiteit.

Pijltje Zichtbaar Netwerken  Leer je ook hoe je jezelf als ondernemer, expert of specialist kan profileren.

Pijltje Zichtbaar Netwerken  Zullen wij jouw content ook delen aan onze volgers via Instagram Stories. Zo kom jij bij andere ondernemers ook onder de aandacht.

 

 

Wat heb je te verliezen? HE-LE-MAAL niks 😊

Dus doe gewoon gezellig mee, zien wij jou op de
Instagram pagina van Zichtbaar Netwerken?

 

Wij staan al te trappelen om te beginnen en onze kennis met je te delen.

Tot 1 december!

 

 

Ja leuk, aanmelden maar!

 

 

 

Met Zichtbare & Sprekende groet,
Mariska & Martiena

Team Zichtbaar Netwerken